JOHNNY'S BURGER COMPANY ALKMAAR

Recentebeoordeling


3 sterren uit 146 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Johnny's Burger Company Alkmaar. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 9:23 Eten was top. Bezorging was supersnel!!
13 jul 2024 om 0:15 Eten was lekker bezorging prima optijd
5 jul 2024 om 18:59 Kom op jongens, normaal geef ik 4 of 5 sterren aan jullie, maar nu waren de burgers allebei half aangebrand? Zowel het broodje als de bacon en andere vlees? Zonde, we bestellen hier normaal gesproken graag... We bestelden ook nog vroeg even na 16:00
27 jun 2024 om 23:47 Drinken niet ontvangen.
26 jun 2024 om 7:59 Heel lekker eten !! Maar zware belabberde bezorging . Ipv binnen 50 min. zo snel mogelijk 90 min moeten wachten . 3e keer ondertussen ook .
25 jun 2024 om 19:40 Op de app stond al een half uur dat de bezorger zo zou aanbellen.. en hij belde aan 10 minuten na het beginnen van de rust van Ned - Oos.. als men voetbal wil kijken zou ik niet gaan werken de hamburger was super heet... bacon verbrand..friet koud
21 jun 2024 om 19:58 Goeie burgers en goeie curly fries
18 jun 2024 om 19:16 Kippetjes waren super crispy en vol met smaak, de frietjes maken het helemaal af!
17 jun 2024 om 20:01 Bezorging na bijna twee uurtjes och, tis maandagavond waarschijnlijk een gekkenhuis bij Johnny’s
9 jun 2024 om 21:00 De hamburgers waren smaakloos, beetje zoals McDonald's. Ik hou daar niet van, en is dus niet voor herhaling vatbaar
1 jun 2024 om 13:44 Eten duurde wat langer ivm communicatie fout aan beide kanten.. kan gebeuren. Maar om mij nou via de telefoon een sukkel te noemen… hij mag blij zijn dat hij niet voor m’n neus stond ;-) Verder was het eten goed warm en smaakvol!
25 mei 2024 om 21:14 Very tasty burgers and fries. Very fast delivery especially on a saturday evening. No heavy feeling after eating. I would suggest adding a kid menu with slightly smaller portions.